ЕЛ МАКИНА

Главен канцеларија: ТУРЦИЈА, Бурса
email: info.pvc.mashini@gmail.com
email: salles.pvc.mashini@gmail.com – за Азербејџан и Иран
email: narm95@abv.bg – за сите други земји
skype: mumhum1
Mobile: +90 (537) 504 91 71, Whatsapp и Viber

БУГАРИЈА, Крџали
email: pvc.mashini.bulgaria@gmail.com
Mobile: +359 (878) 37 19 22
Mobile: +359 (882) 79 25 14, Whatsapp и Viber

ПРЕТСТАВНИЦИ НА ПРОДАЖБА

БЕЛГИЈА, Антверпен
email: pvc.mashini.belgium@gmail.com

АНГЛИЈА, Колчестер
email: pvc.mashini.england@gmail.com

ФРАНЦИЈА, Бордо
email: pvc.mashini.franse@gmail.com

КОСОВО, Приштина
email: pvc.mashini.kosova@gmail.com

МАКЕДОНИЈА, Скопје
email: pvc.mashini.makedonia@gmail.com

РОМАНИЈА, Костанца
email: pvc.mashini.romania@gmail.com

РУСИЈА, Москва, Челябинск, Башкортостан – Уфа
email: pvc.mashini.russia@mail.ru

СРБИЈА, Белград
email: pvc.mashini.serbia@gmail.com

СЛОВЕНИЈА, Љубљана
email: pvc.mashini.slovenia@gmail.com

Шпанија, Палма де Мајорка
email: pvc.mashini.espana@gmail.com

Таджакистан, Душанбе и Хуџан
email: pvc.mashini.tajikistan@mail.ru

ТУРКМЕНИСТАН, Ашхабад, Дашогуз
email: pvc.mashini.turkmenistan@mail.ru

УЗБЕКИСТАН, Фергана
email: pvc.mashini.uzbekistan@gmail.com

УЗБЕКИСТАН, Ташкент
email: pvc.mashini.uzbekistan54@mail.ru

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака